Reviews

“Wat waren de afgelopen weken, na de NEI sessie, bizar! Ik heb van alles gevoeld. Mijn hoofd was een stuk ‘leger’. Mijn lichaam was wel wat van slag. Ik voel me nu een stuk beter. Ik merk écht een positieve verandering in mijn hoofd, lijf en mindset. Ik wil je daarvoor bedanken! Voelt zo fijn!”

“Mijn sessies bij Monique heb ik als zeer positief ervaren.
In het verleden heb ik andere soorten therapie gevolgd, maar NEI is voor mij de beste manier om mijn klachten op te lossen. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is dat je met deze methode snel bij de kern van het probleem komt zonder dat je daar zelf van tevoren veel woorden aan hoeft te geven (dat laatste vind ik namelijk best lastig).De sessies maken veel los; ik krijg veel inzichten en kan daarna ‘opruimen’.
Monique is zeer bekwaam, ze voelt goed aan wat ik nodig heb. Monique is rustig, bescheiden en vrij van vooroordelen, ze is een prettig persoon en ik voel me erg op mijn gemak bij haar.
Ik gun iedereen NEI , het brengt zoveel inzicht in je leven!”

“Vorige week had ik een Klankschaal Massage geboekt bij Balans Soundhealing.
Ik had helemaal geen idee wat ervan te verwachten, maar bedacht me het heeft in ieder geval met frequenties en trillingen te maken!
Het bleek een echte aanrader! Volgens mij ben ik nooit eerder zo ontspannen van een tafel gekomen. De schalen worden ook op je lichaam geplaatst. Op je rug, handen en voeten. De trillingen voel je door je lijf gaan. Net als een steen die je in een meer gooit en het water na rimpelt. Ik vond het heerlijk! Dankjewel Monique”  Sandra

“Tijdens een Klankschaal Massage heb ik diepe ontspanning mogen ervaren. Ik was wat sceptisch, maar nadat ik binnen vijf minuten helemaal weg was, bleek dit onterecht. Na een uur kwam ik volledig ontspannen en energieker van de massagetafel. Het werkt dus echt!” Remi

“Wat een geweldige, ontspannen ervaring!” (GroepsklankreisEllis

“Wat een fijne belevenis. Ik ben een echte zenuwpees/stresskip met een hoofd vol gedachten die alle kanten opgaan. Heel moeilijk om mijn hoofd en de zelfkritiek “stil” te krijgen. Ik zoek al lang naar meer Balans en rust en kwam zo bij Monique uit, die ik al kende vanuit de tijd dat zij ontspannende massages gaf.
Monique zorgt voor een heel fijne, rustige en vriendelijke sfeer waardoor je op je gemak bent en kunt ontspannen. De Klankschaal Massage is een bijzondere ervaring en doet “iets” met je wat moeilijk te omschrijven is. Je moet dit zelf een keer ervaren. Het geluid is heel mooi en komt echt bij je binnen. Het helpt in ieder geval om tot rust te komen en te ontspannen. De massage gebeurt in stilte zodat je goed bij jezelf kunt blijven.
Maar voor en na de massage kan Monique ook goed luisteren. Op een positieve manier, vanuit het hart en eigen levenservaring denkt en praat zij mee.
Ik kom hier graag binnenkort weer!”  Karen

“Ik zat niet lekker in mijn vel, emoties die ik niet verwerkt had, was gespannen wat zich uitte in lichamelijke klachten (o.a. buikklachten en hoofdpijn) en ik sliep slecht.
Na wat zoeken op internet kwam ik bij Monique terecht.
Door haar warme persoonlijkheid voelde mijn bezoek aan Monique al heel vertrouwd.
Na enkele sessies merkte ik al verschil. De klank en trilling doet iets met mij.
Ik ben meer ontspannen, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk minder geworden en ik kan het dan ook iedereen aanraden om eens te ervaren wat deze Klankschaal Massage allemaal met je kan doen, zowel geestelijk als lichamelijk, dus voor mij is dit zeker niet de laatste keer…. Bedankt Monique.”  Franka

“De Klankschaal Massage was super ontspannend. Na de behandeling voelde ik me lichter, alsof er een gewicht van mijn schouders was gehaald. En er is rust in mijn hoofd ontstaan waardoor ik vannacht voor het eerst sinds maanden weer eens rustig en een hele nacht door heb geslapen”   Lydia

Onze ervaring met de Klankreis:
In een fijne ruimte met prachtige klankschalen, trommel, gong enz…hebben wij een fijne klankreis ondergaan. Monique zorgde voor een mooie opbouw, verrassende geluiden die uit alle mooie instrumenten kwamen. Een intens gevoel dat door je lichaam stroomt. Samen hebben wij genoten!  Petra en Jos

“De Polariteitsmassage geeft me iedere keer zoveel ontspanning! Wat er precies gebeurt kan ik niet bevatten, maar de trillingen en het geluid van de klankschalen, zijn erg aangenaam. Bij toenemende ontspanning voel ik de trillingen vanuit mijn borst tot in mijn keel, kaken en sleutelbenen. Ook vanuit mijn buik voel ik de trillingen tot op mijn botten. Het resultaat is een diepe ontspanning, lichamelijk èn geestelijk.
“Ik begin als boomstam en eindig als olievlek”  Dankjewel Monique!” Groet Tom

“Ik ben voor een Klankschaal Massage bij Monique geweest. Het is een prachtige ervaring en bewustwording wat klank met je kan doen. Monique heeft met een warme betrokkenheid naar mijn hulpvraag geluisterd en daar werd de behandeling op afgestemd. Ik voelde door de trillingen van de klanken dat er een stroming op gang gebracht werd, op plekken waar ik spanning vast hield. Deze werden los getrild en los gelaten. Hierdoor kwam ik direct in een diepe ontspanning en voelde ik verlichting. Het is een prachtige helende ontspanningstechniek voor een diepgaande ontspanning zowel fysiek als mentaal. Mijn hartelijke dank hiervoor,”   Suzanne