Polariteitsmassage

De Polariteitsmassage is een zeer specifieke klankmassage die plaatsvindt volgens een vaste volgorde. Hierbij worden diverse energieknooppunten (polen) met elkaar verbonden waardoor je systeem weer in balans komt.

Een Polariteitsmassage heeft als uitgangspunt dat je als mens op verschillende niveaus functioneert; fysiek, emotioneel en mentaal. De massage heeft als doel deze niveaus met elkaar in verbinding te brengen. Een klacht, of deze nu fysiek is of emotioneel, is een uiting van een disbalans op meerdere niveaus.

Een polariteitsmassage is het bewust gebruik maken van de levensenergie die tussen twee polen stroomt met het doel blokkades te verzachten of op te heffen.
Voor veel mensen zijn energieblokkades voelbaar en soms ook aanwijsbaar door fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld een stijve nek, rugklachten en vermoeidheid. Als tegengestelde punten met elkaar worden verbonden tijdens de behandeling dan wordt de helende levensenergie versterkt.


“De Polariteitsmassage geeft me iedere keer zoveel ontspanning! Wat er precies gebeurt kan ik niet bevatten, maar de trillingen en het geluid van de klankschalen, zijn erg aangenaam. Bij toenemende ontspanning voel ik de trillingen vanuit mijn borst tot in mijn keel, kaken en sleutelbenen. Ook vanuit mijn buik voel ik de trillingen tot op mijn botten.
Het resultaat is een diepe ontspanning, lichamelijk èn geestelijk.
“Ik begin als boomstam en eindig als olievlek”
Dankjewel Monique!” Groet Tom


De polariteitsmassage ontvang je over je kleding heen, liggend op je rug op een massagetafel. De massage wordt gegeven door middel van klankschalen die op en naast het geklede lichaam worden gezet. De klankschalen worden zacht aangeslagen met een klopper waardoor er zowel een klank als een trilling vrijkomt.

Tijdsduur inclusief korte intake 60 minuten.

Deze massage is geschikt voor iedereen zowel jong als oud, behalve voor mensen met:
• trombose                  • psychoses
• een pacemaker        • tijdens een zwangerschap
• epilepsie                   • tijdens behandelingen van chemo

Heb je griep-, verkoudheidsklachten of koorts stel dan je behandeling even uit.