Soundhealing

Soundhealing is het weer in balans brengen van lichamelijk, emotioneel en mentaal evenwicht door middel van trilling en klank. Er wordt met klankschalen, een feng-gong, cimbalen en koshi’s gewerkt.

Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura en chakra’s,en zorgt voor een  helend effect op zowel lichaam als geest..

De behandelingen zijn geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het druk hebben, letterlijk en figuurlijk vast zitten of moeite hebben zich te concentreren. Slapeloosheidsklachten kunnen verminderen, je energie kan beter doorstromen waardoor blokkades worden opgeheven en je lekkerder in je vel komt te zitten. Over het algemeen wordt de behandeling door iedereen als ontspannen ervaren. Er ontstaat rust en je hersenen komen in een alfastaat (een soort ontspanningstoestand) zoals ook gebruikelijk is bij meditatie. Dit schept helderheid en ruimte in je hoofd. Als je de behandeling vaker ondergaat, werkt het dieper op je in.

Enkele andere positieve effecten kunnen zijn:
– lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen
– activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
– men slaapt beter
– concentratie verbetert
– meer vitaliteit, energie
– creativiteit wordt verhoogd
– balans linker en rechter hersenhelft
– beter kunnen omgaan met stress
– meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
– het helen van blokkades in de aura en chakra’s